O nama


MCS Informatika d.o.o. osnovana je 1992. godine. Uz dugogodišnju tradiciju, a nadasve iskustvo, možemo se pohvaliti s nekoliko stotina realiziranih poslova i projekata.

Bavimo se projektiranjem i programiranjem informacijskih sustava, te razvojem i održavanjem aplikacija i baza podataka za državnu i lokalnu upravu i privatne tvrtke.

U naše projekte utkani su znanje, iskustvo i briga prema našim korisnicima. Posebno brinemo o zadovoljstvu svakog korisnika, te individualnim željama svakog pojedinca, jer naši proizvodi izrađeni su po mjeri čovjeka.

Razvili smo softver koji se u skladu s Uredbom koristi za vođenje uredskog poslovanja, komunalni informacijski sustav koji sadrži brojne module, te sveobuhvatni poslovni informacijski sustav s e-računima, izdavanjem transakcijskih, inozemnih računa, izradom kalkulacija, izračunom plaća, e-šihtericom, radnim nalozima i cjelokupnim financijskim poslovanjem.

Osim toga, LoGIS kao jedan od naših najobuhvatnijih proizvoda, geoinformacijski je sustav lokalne i područne (regionalne) samouprave te u potpunosti pokriva i grafički prikazuje kompletan sustav potrebnih geoinformacija u lokalnoj i područnoj (regionalnoj) samoupravi.

Uz već navedeno, MCS je razvio softver koji koriste Zavodi za javno zdravstvo, zatim e-rasadnik koji prati poslovanje vašeg rasadnika ili OPG-a, te UlPro - aplikaciju za prodaju karata.

Uz spomenute, postoji još mnoštvo drugih aplikacija i modula, te onih koji su bili rado korišteni u bogatoj povijesti tvrtke, poput informacijskog sustava registra birača te sustava za matičarstvo.

Surađujemo s renomiranim privatnim tvrtkama kao i državnim, regionalnim i lokalnim uredima, te županijama.

Stalno radimo na unapređenju proizvodnog procesa, a pritom se koristimo novim i adekvatnim tehnologijama. Dio našeg tima surađuje od samog osnivanja tvrtke te stoga vrlo efikasno i brzo otklanjamo zajedničkim snagama sve prepreke.

MCS dobitnik je priznanja Zlatna kuna koje se dodjeljuje za uspješnost u poslovanju i doprinos hrvatskom gospodarstvu te nositelj certifikata AAA bonitetne izvrsnosti.

MCS tvrtka je koja spaja znanje, tradiciju i iskustvo.


Kontakt obrazac

Želite li dodatne informacije o našim proizvodima ili uslugama ili imate neka druga pitanja? Molimo vas da ispunite naš kontakt obrazac u nastavku.


Kontaktirajte nas

Kontaktirajte našu tehničku podršku